Dëshmia

Vjen një zonjë me djalin e saj në stacionin policor dhe i thotë policit:
– Dua që djalin tim ta punësoni si polic.
– E pse?- pyet polici.
– Sepse është shumë budalla- thotë zonja.
– Në rregull, dëshmojeni këtë!- kërkon polici.
– Djali im, zbrit poshtë dhe dil jashtë shiko a e ke nënën atje!- thotë zonja.
Djali niset dhe del jashtë…
– Vërtet qenka budalla- pohon polici- ka mundur të shikojë për dritareje!

Të ngjashme

Ska komente

Komento