Dëshmi që meshkujt janë zemërmirë

Në rast se një mashkull hyn lakuriq në një zhveshtore femrash, ato fillojnë të bërtasin dhe e përzënë jashtë. Ndërsa nëse një femër lakuriqe hyn në zhveshtoren e meshkujve, ata të gjithë janë mikpritës dhe të gëzuar. Kjo dëshmon për mirësinë e zemrës mashkullore…

Të ngjashme

Ska komente

Komento