Deshira e vogelushit

Kohet e fundit si shume doktora popullore qe kane dale, na doli edhe nje djale i rrezikshem qe çdo gja qe thote e bate realitet. Tetan familja ishin te gezum se i bani shume te pasun, dhe nje dite ishin mbledh tetan t’afermit hall,teze,daja dhe po u kenaqeshin prej çudinave te ktij djalit.
-Babai i tij i nevrikum prej zhurms t’madhe ja fut shpulle ktij djalit, edhe ky djali me nje te bertitur te madhe thot:
– Te vdesin baba…,- me gjithe shtangen!! vetem kur nigjohet nje klithme te kojshija (i kishte vdekur burri).

Të ngjashme

Ska komente

Komento