Dëshira e fundit

Gruaja kthehet pas kontrollit tek mjeku i cili i kishte thënë se asaj i kishin mbetur vetëm edhe 12 orë jetë. I thotë burrit se dëshiron që natën e fundit të jetës ta kalojë duke u puthur dhe bërë dashuri pasiononte tërë natën, ndërsa burri i përgjigjet:
“Po moj grua ti e ke lehtë, ti nuk zgjohesh nesër herët…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento