Deshira e fundit e bashkeshortit

Beni meson se ka dhe 24 ore jete. I tregon te shoqes dhe i propozon te bejne dashuri per here te fundit.
Ajo pranon. Pas 6 oresh, Beni i thote perseri:
– E dashur, edhe 18 ore me kane mbetur. Mendon se do te mund te bejme dhe njehere dashuri?
E shoqja perseri dakord. Kur shkojne te shtrihen shikon se i kane mbetur dhe 8 ore. Atehere i thote te shoqes.
– E dashur, te lutem… Edhe nje here para se te vdes.
– Sigurisht i dashur! Me pas gruaja i kthen kurizin dhe fle.
Beni i shqetesuar nuk mund te fleje! Shikon ne nje moment se i kane mbetur dhe 2 ore. E zgjon te shoqen:
– E dashur, edhe 4 ore kam. Mendon se mund….
Gruaja ngrihet dhe i thote:
– Shiko si eshte puna Beni, une duhet te ngrihem neser ne mengjes per ne pune, ndersa ti jo!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento