Dëshira e biondes

Ato gjetën një llambë dhe e fërkuan atë. Një xhind doli jashtë saj dhe do tu plotësonte atyre çdo dëshirë.

Koke kuqja shprehu dëshirën për tu kthyer në shtëpi. Baaam! Ajo ishte kthyer në shtëpi.

Zeshkania gjithashtu shprehu dëshirën të kthehej në shtëpi me familjen e saj. Baaam! Ajo ishte kthyer në shtëpi me familjen e saj.

Biondja tha: “Mos, unë nuk mund te mbijetoj këtu pa shoqet e mia, te lutem mi kthe mbrapsht!!! “

Të ngjashme

Ska komente

Komento