Derbi ndërmjet elefantëve dhe bubrrecave

Kanë qenë duke luajtur futboll bubrrecat dhe elefantët, në fund ndeshjen e fitojnë bubrrecat.
Po i pyesin gazetarët elefantët se përse e humbën ndeshjen, ata përgjigjen: Bubrrecat nuk luajtën fer se shtyjshin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento