Dentisti dhe pacienti

Ishte nje burre pa dhemb, dhe shkon te dentisti per t’i vene dhembet, pasi mbaron ja jep leket false.
-Kur dentisti e shikon se jane false i thote mi ke dhene leket false, pacienti i pergjigjet : Pse mos ishin dhembet qe mi dhe ti origjinale.

Të ngjashme

Ska komente

Komento