Denimi proporcional dhe bashkshorti i “ndershem”

Del perpara gjykates dhe gjykatesi e pyet:

– Sa pjeshke kishte kavanozi?
– 6.
– Atehere per cdo pjeshke do te rrish nje muaj ne burg.
Nderkohe nga salla degjohet zeri i te shoqit:
– Z. Gjykates, ka vjedhur dhe nje kavanoz me bizele!

Të ngjashme

Ska komente

Komento