Dënimi prej një mijë eurosh

E ndal polici një shofer dhe ia shqipton dënimin prej 1.000 eurosh për tejkalim shpejtësie.
– Më trego sa kam qenë duke vozitur që e meritoj këtë dënim? – pyet vozitësi.
– Nuk e di, por ke qenë shumë shpejt, aq sa ma ke prishur radarin dhe radari kushton 1.000 euro…

Të ngjashme

Ska komente

Komento