Dënimi

Mbrëmë, nuk kishte asnjë minutë që hyra në furrë të blej bukë, kur e shoh një polic duke e vendosur një gjobë mbi veturë.
– Largoje atë – i thashë.
– Nuk ju kam faj që jeni parkuar keq – ma ktheu.
– Por, unë sapo hyra në furrë…
– Nuk më intereson, zotëri! – më tha.
– O kalë – i bërtita.
– Për këtë e keni edhe një dënim…
– Shko ha m…
– Ja edhe një!
E shava përsëri dhe më tha se nuk kishte kohë të merrej me mua gjithë natën. I la të gjitha ato dënime mbi veturë dhe shkoi.
Mendoj se polici u nevrikos vërtet, por mua sinqerisht nuk ma ndien, unë kisha ardhur në këmbë të blej bukë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento