Demokracia dhe asistenca sociale

– Cfare eshte demokracia per Ju?
– Demokraci eshte atehere kur shpenzojme asistencen sociale per dy dite dhe pastaj shkojme te marrim ate qe eshte e tjetrit.
– Dhe tjetri nuk thote asgje?
– Posi jo, por ai eshte racizem.

Të ngjashme

Ska komente

Komento