Deklarimi i pasurisë

Një letër anonime vjen në zyrën e taksave:

– Nuk kam mundur të fle këto kohët e fundit për shkak të mos deklarimit të saktë të fitimeve që kam marrë prej dyqanit. Brenda në letër kishte një shumë të madhe të hollash dhe një P.S.

– Në qoftëse nuk më zë gjumi as sonte, do të sjell pjesën tjetër.

Të ngjashme

Ska komente

Komento