Dashuria

Nje prostitute plake vendos qe zanatin e saj tja jape trashegim te bijes. Pasi e meson mire vendos ta provoje ne pune duke i shpjeguar dhe tarifat ne baze te klienteve.

– Politikaneve – i thote mamaja – 100 dollare , doganiereve 200,etj , etj.
Pas javes se pare te punes gjithcka ecte mire dhe ishin te kenaqura, derisa nje dite e bija i thote:

– Mama nje djale kute ne lagje do te beje seks me mua

-Shume mire – i thote mamaja – sa i kerkove?

-Asgje pasi ai thote se me dashuron

-Ah te keqen – thote mamaja – nuk e di ti qe dashuria eshte nje genjeshter e poshter e kohes se komunizmit per te bere seks pa para?

Të ngjashme

Ska komente

Komento