Dashuria

Bisedojnë Adami dhe Eva.

Adam, a më dashuron vërtetë?

E kënd mund ta dua tjetër oj budallaqe?!”

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply vjollca 23/12/2010 at 2:28 am

    me falni ama nuk eshte fare fer qe te shkruani barcoleta me emrat ADEMI DHE EVA me mirkuptim

  • Komento