Dashnorja dhe mami

Goca: O mami pse qielli eshte blu…?!!

Mami: Hiic..

Goca: O mami pse breshka nuk vrapon…?!!

Mami:- Hic..

Goca: O mami pse babi ka dashnore..?!!

Mami: Caaa thuuu moj..?!!

Goca: Hic..

Të ngjashme

Ska komente

Komento