Darka e fundit

Jezusi:
– Sot dikush do me tradhtoj.
Pietri:
– Mjeshter mos valle jam une ai i poshtri?
– Jo Pjeter,jo
Te gjithe dishepujt i bejne te njeten pyetje dhe marrin te njeten pergjigje. I vjen rradha Judes:
– Mjeshter mos valle jam une?
Jezusi:
– Gopi i sat eme…

Të ngjashme

Ska komente

Komento