Cka është për t’u çuditur?

-Dy gra fqinje takohen në korridor
-Cka është me ju fqinjë, mos jeni e sëmurë?
-Pse mendoni ashtu? Paj, që tri ditë po shoh duke dalë doktorin nga banesa jote?
-Cka është për t’u çuditur? Unë që dhjetë ditë po e shoh një oficer duke dalë nga banesa jote dhe nuk po ju pyes mos ka pëlcitë lufta.

Të ngjashme

Ska komente

Komento