Cigarja dhe Karamelet

Nje burre e pinte shume cigaren, pinte po thuaj tre pakete ne dirte. Nje dite u mendua qe ta linte dhe shkoi tek doktori e i tregoi per hallin e vet. – Fare e lehte, i tha doktori, sa here qe te te vije per cigare ha nga nje karamele, e keshtu deri sa te te hiqet cigarja nga mendja. – E po mire, tha paicenti, ashtu do veproj. E filloi ky burri kur i pihej cigare, merte nganje cigare dhe nga nje karamele e keshtu vazhdoi per nje kohe te gjate. Nje dite takoi doktorin. – He, i tha doktori, si po ia kalon me cigaret. – Eh tha burri, tani po qe jam ne hall, se le cigaren qe se lashe dot, po filova edhe karamelet

Të ngjashme

Ska komente

Komento