Çifutët

Një çifut dhe një tip jo çifut bëjnë aksident me makinë, makinat i bënë copë — copë, por dy tipat nuk ishin plagosur. Mrekulli e zotit, – thotë çifuti, – duhet ta festojmë dhe nxjerr nga makina një shishe konjaku që ja zgjat shokut:
– Pi se na ruajti Zoti! Dhe kështu, ai tipi kthen ca gllënjka të mira gjithë qejf e ja kthen shishen çifutit, por çifuti e mori shishen, i vuri tapën dhe ja dha mikut të ri.
Ky u çudit:
– Po ti nuk po pi? Jo unë po pres policët, – ia kthen çifuti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento