Çifti që s’merret vesh

S’kam çfarë të bëj, vërtet që nuk kuptohem dot me Gencin!”
Genta: “Pse, çfarë ndodhi?”
Moza: “I thashë që s’dua ta shoh më!”
Genta: “Po ai çfarë tha?”.
Moza: “Thjesht, fiku dritën e dhomës dhe u shtri…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento