Cifti qe kishte 4 femije

3 me te medhenjte ishin te gjate, flokekuq dhe bardhosha ,kurse i vogli ishte i shkurter me tipare te zeza.
Burri ishte shume i semure dhe ne prag te vdekjes pyet gruan. ”E dashur dua tme tregohesh e sinqerte-a eshte i vogli i imi?
Betohem qe eshte i yti” i thote gruaja. Burri i qetesuar dha shpirt.
Gruaja peshperiti.”Shyqyr qe nuk me pyeti per 3 te tjeret

Të ngjashme

Ska komente

Komento