Cifti plak

Plaku i thote plakes:
– grua, une do te dal jashte dhe do te fershellej, ti do te dalesh ne ballkon dhe une do te them qe eja shkojme ne ballo.
– mire, i thote plaka.
Plaku del jashte dhe fershellen nje melodi te atyre koheve. Prit plaku te dale e shoqja, s’ka, prit s’ka. Pasi u lodh se fershellyeri, plaku ngjitet lart. Po ku je moj grua…
plaka me ze te ulet:
– po nuk po me le mamaja pra…

Të ngjashme

Ska komente

Komento