Cifti modern

Mashkulli zbuloi armet, dhe shpiku gjahun.
-Gruaja zbuloi gjahun, dhe shpiku peliçet Mashkulli zbuloi ngjyrat, dhe shpiku pikturat Gruaja zbuloi pikturat, dhe shpiku trukun Mashkulli zbuloi agrikulturen, dhe shpiku ushqimin Gruaja zbuloi ushqimin, dhe shpiku dietat Mashkulli zbuloi shoqerine, dhe shpiku dashurine Gruaja zbuloi dashurine, dhe shpiku martesen Mashkulli zbuloi gruan, dhe shpiku seksin Gruaja zbuloi seksin, dhe shpiku dhimbjen e kokes Mashkulli zbuloi tregtine, dhe shpiku paret Gruaja zbuloi paret, dhe qe nga ajo dite s ‘funksionon me asgje.

Të ngjashme

Ska komente

Komento