Çiftet e plotësojnë njëri-tjetrin

Nisen gruaja dhe burri për pushim. Diku gjatë rrugës gruaja fillon ta godasë veten në kokë.
– Kam harruar ta ndal shporetin! – thotë gruaja.
– Çfarë do bëjë ti pa mua? – ia kthen burri.
– E ka ndalur ti?
– Jo, po e kam harruar ujin lëshuar, se përndryshe do të na digjje shtëpinë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento