Chuck Norris i nervozuar

Ne jeten e tij, Chuck Norris eshte nervozuar vetem dy here.
Ne histori keto ndodhi njihen si Lufta e Pare Boterore dhe Lufta e Dyte Boterore.

Të ngjashme

Ska komente

Komento