Çfarë t’i them burrit

Një femër shkon te një terapist për çifte dhe fillon të tregojë:
– Unë e dua atë, ai çmendet pas meje. Kemi prirje të njëjta. Krahas kësaj, ai është shumë i pasur dhe jemi shumë të lumtur bashkë.
– Po atëherë, ku qëndron problemi?
– Nuk di se çfarë t’i them burrit tim!

Të ngjashme

Ska komente

Komento