Cfarë është kjo bija ime?

Babai në krevatin e të bijës gjen një vibrator. Shkon dhe e pyet:
– Cfarë është kjo bija ime?
– Babi, me këtë nuk mbetem shtatzënë, nuk marr sëmundje të ndryshme, më kënaq shumë dhe mbi të gjitha është shumë besnik.
Babai u habit nga pjekuria e vajzës. Një ditë vajza kthehet në shtëpi dhe e gjen babain duke pirë birrë dhe në krah kishte lënë vibratorin. Dhe e pyet:
– Babi çfarë do të thotë ky veprim?
– Pseeeee bija ime, a s’mund ta pi një birrë për qejf me dhëndrin tim!!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento