Cekani i Gjirokastritit

-Na kishte qene njehere nje gjirokastrit qe donte thyenta ca arra per ti ngrene.
-Dhe i thote te birit:Ik te komshiu e na merr nhe çekan per ti thyer keto arrat.
-Shkon i biri dhe troket te komshiu ,por komshiu i thote se nuk kam çekan ne shtepi.
-Kthehet i biri ne shtepi dhe i thote te atit:Komshiu nuk ma gjeti çekanin se nuk kishin baba.
-Ia kthen i ati:U pa puna bir skemi çbejm,hape sirtarin e merre çekanin tone biri im.

Të ngjashme

Ska komente

Komento