Category

Të ndryshme

Dashnorja dhe mami

Goca: O mami pse qielli eshte blu…?!! Mami: Hiic.. Goca: O mami pse breshka nuk vrapon…?!! Mami:- Hic.. Goca: O mami pse babi ka dashnore..?!! Mami: Caaa thuuu moj..?!! Goca:…

Më Shumë

Burre e grua po shikonin nje film horror, kur pas nje skene ngrihet gruaja e bertet: Uaaaa mami…. çfarë tmerri Ja kthen i shoqi: Edhe ty të ngjasoj eee? Edhe…

Më Shumë

Kamarieri dhe uji

Musafiri futet në restorant dhe pyet kamarierin. O kamarier, a ka ujë? Kamarieri ja kthen: Po zotëri, sa të duash. Mysafiri ja kthen: ok, më sill një peshqir se po hy të…

Më Shumë

Lepuri dhe ujku

Lepuri: “O ujk ke te fala nga mondi”! Ujku: “kush mond”? Lepuri: “Ai qe ta fut me spond”! Diten tjeter. Lepuri: “O ujk ke te fala nga mondi”! Ujku: “kush…

Më Shumë

Ne Fast Food

Isha me dy shokë ne Fast Food. Porositem 2 hamburger dhe një Sufllaqe. Pas 2 minutash i bie telefoni i shokut tim. Shoku:He mo Mret! Përsoni që po fliste:Ku je…

Më Shumë

Ne Fast Food

Isha me dy shokë ne Fast Food. Porositem 2 hamburger dhe një Sufllaqe. Pas 2 minutash i bie telefoni i shokut tim. Shoku:He mo Mret! Përsoni që po fliste:Ku je…

Më Shumë

Plas sherri!

Ishin dy shokë dhe po shihnin një film… Shoku i thotë shokut mbasi mbaron filmi un e kam parë këtë film.. Dhe aty plas sherri! Kur u kthyen nga shkolla,shikuan…

Më Shumë