Category

Taksistat

Taksi

Ni skelet qysh osht tu hec nëpër qytet e sheh kerrin e t’deknive edhe ja nis me piskat: TAKSI! Për sa pem qon deri n’shpi?

Më Shumë

Taksisti dhe pijanecet

Shoferi e kuptoi qe ata ishin te pire, ndezi makinën, e fiku menjehere dhe u tha “arritëm” I pari i dha leket…. I dyti e falënderoi ndërsa i treti i…

Më Shumë

Mallkimi

Mallkimi më i keq për një taksist: Dhashtë Zoti që ora e rrymës në shtëpi të ecë si taksimetri!

Më Shumë

Taksisti

Gjakovari pyet taksistin në aeroportin e Prishtinës: “Sa kushton deri në Gjakovë?” “50 euro”, përgjigjet taksisti. “A bën ma lirë?” “Jo nuk bën”, përgjigjet taksisti dhe niset. Gjakovari vrapon pas…

Më Shumë