Category

Taksistat

Taksi për tre persona

– Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin: – Sa kushton deri në Krujë për tre persona? Taksisti ua…

Më Shumë

Gruaja e inatosur

Vjen gruaja e nervozuar në shtëpi. – Zemër, do ta padis taksisti në gjykatë. Sot, në dy raste për pak sa nuk më vrau. – Mos u ngut zemër. T’i…

Më Shumë

Histori ne Texas

Nje kaubojs ndaloi para nje bari, lidhi kalin dhe hyri brenda per te shuar etjen me nje bire. Pasi mbaroi biren doli jashte per te vazhduar rrugen por per cudi…

Më Shumë

Taksi për tre persona

– Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin: – Sa kushton deri në Lipjan për tre persona?. Taksisti ua…

Më Shumë

Plaku dhe taksisti

– Njëherë një plak i cili i kishte dy valixhe të rënda në dorë, shkon e pyet një taksist se sa kushtonte për ta dërguar atë deri në vendin e…

Më Shumë

Taksisti dhe Italiani

Nje dite nje taksi pret tek aeroporti per ndonje mergimtar qe do te shkoj ne shtepi. Vjen nje italian dhe hipen ne taksi. Rruges per ne shtepi italiani shikon nje…

Më Shumë

Pasagjeri

Një pasagjer hipën në autobuz dhe shtyp biletën , pas pak shtyp dhe një biletë tjetër -Njeri i thotë : Pse shtype dy bileta?? -Pasagjeri – Po të humb njërën…

Më Shumë