Category

Profesioni dhe Puna

Pronar kam uri

Pas pak i lodhur shqiptari, i thote pronarit: – Pronar kam uri… Pronari i therret gruas: – Grua sill nje gote uje. E pi shqiptari. Perseri i thote pronarit: –…

Më Shumë

Hotelxhiu

Klienti hyn ne nje hotel dhe pyet per cmimet e dhomave. – Ne katin e pare dhomat kushtojne 400 dollare, ne te dytin 300, ne te tretin 250 dhe ne…

Më Shumë