Category

Profesioni dhe Puna

Biznesmeni

Nje biznesmen i pasur qyteti po qendronte ne nje hotel fshati. Nje mengjez, ndersa po hynte ne dhomen e ngrenies se hotelit, I vetmi qiraxhi I ulur ne nje tavoline,…

Më Shumë

Doganieri

Zbret nje alamet gpoi nga trageti, e veshme mire, e mbajtme mo, por me hijen e kuckes… i afrohet doganieri dhe i thote: Motre, sa e ke pazarin?! Uah si…

Më Shumë

Basti

Tha klienti: – Ah, jo, nuk do te porosit kerpudha. – Ato gati sa sme helmuan javen qe shkoi. Kamarieri u perul me kofidence mbi tavoline dhe iu pergjigj: –…

Më Shumë

Gruaja ime

Anija ndalon ne nje port dhe te gjithe marinaret vershojne ne toke me perjashtim te njerit. Kapiteni e pyet: – Po ti, ske nje grua ne kete port? – Kam,…

Më Shumë