Category

Policët

Sa kushton kjo lavatricja?

Nji polic vendos me i ble gruas lavatrice.Shkon ne nje dyqan me paisje elektroshtepiake dhe pyet shitesen. -Sa kushton kjo lavatricja? Shitesja i pergjigjet. -Nuk kemi lavatrice per polic. Nejse…

Më Shumë

Baraspesha

Një i dehur qëndron shtrirë në rrugë. I afrohet një polic. – Çfarë po bën aty? – Kam humbur diçka. – Çka ke humbur ashtu? – Baraspeshën..

Më Shumë

Nxirr dokumentat!

Ndalon polici një shofer qe ishte kundravajtje dhe i thotë -Nxirr dokumentat! Ky e shikon veten ngusht, mendohet sa mendohet dhe i nxjerr policit një pasqyrë përballë. Policit i ndryshon…

Më Shumë

Germimi

Gjate nje germimi gjehen tre bomba te Luftes Se Dyte Boterore. Vijne policet dhe i hypin ne makine. Gjate rruges nje polic i thote shefit. -Shef po sikur te plase…

Më Shumë

Polici shqiptar

Andej nga 1992 nje shqiptar do te kaloje kufirin me makine. E ndalon nje polic shqiptar dhe i kerkon patenten. Refugjati i jep nje 10.000 Dhrami. Polici e merr dhramine…

Më Shumë

Polici ke doktorri

Shkon nje polic ke Doktorri shume i shqetesuar per problemet e tij sexuale. Doktori e viziton dhe pas nja dy testesh i thote: -Gjate jetes suaj 30 vjecare keni pasur…

Më Shumë