Category

Policët

Berberi dhe Polici

Një dite një polic shkon tek berberi për tu qethur. Duke bere muhabet berberi i thotë: – E dini ju ca e kam djalin e gruas? – Polici: djalë halle…

Më Shumë

Pinguinet me syze

Nje polic shef njerin qe po ngiste nje kamion te mbushur me pinguina mbrapa. E ndalon dhe i thote: – Ku shkon me gjithe keta pinguina ti? Coji ne kopsht…

Më Shumë

Radjot e reja

Ne nje rajon policie te tiranes erdhen radjot e reja dhe shefi ja u shperndau policeve dhe ja u shpjegoi se si funksionojn. Mbasi mbaroj, ai pyeti nese kishte dikush…

Më Shumë

O japrak, o japrak

Nje djal i vogel sa her qe kalonte ne kryqezimin e qytetit kthehej nga polici qe qendronte ne kryqezim dhe i theriste ” o japrak, o japrak”. Zgjati ky muhabet…

Më Shumë

Si te shkon ora?

Dy polic sherbimi u futen ne nje dyqan orash dhe blene njeri nje ore qe i rezistonte ujit dhe tjetri ore me kuarc. Pas disa ditesh po benin sherbim perseri…

Më Shumë