Category

Policët

Ja si e zgjidh fjalëkryqin polici

Ja si e zgjidh fjalëkryqin polici: 1. Veshje solemne (2 shkronja)……………zi 2. Thirrje telefonike (3 shkronja) ……………xrr 3. Qytet në Itali (3 shkronja) ……………Rom 4. Lloj kafshe me shtëpizë (3…

Më Shumë

Pse po gënjen?

Gruaja: “Pse po gënjen, ti ishe duke shkuar 70 km/h”. Burri: “Moj ti, mos fol”. Polici: “Po ju s’keni vënë as rripin e sigurisë”. Burri: “Por unë e hoqa tani,…

Më Shumë

Zezaku nëpër Prishtinë

Shëtit zezaku nëpër Prishtinë, dhe duke ecur e gjenë një letër-njoftim. Pa u menduar shumë, e futë në xhep. Pas pak, e ndalon një polic (SHPK) dhe i thotë, letërnjoftimin.…

Më Shumë

Officer Asllani

Kthehet nga patrullimi officer Asllani. Si kalove, e pyet shefi. Mirë, shef ia kthen polici, por “Më sulmoi një kurvë…” Besoj që e ke injoruar, i thotë shefi!!!? – Po…

Më Shumë

Pse i hapni gropa?

2 police donin te dilnin ne fotografi dhe filluan te hapnin gropa. I pyet fotografi: pse i hapni ati gropa?- I duam pozat pergjysem. ia kthyen ata. Pastaj filluan te…

Më Shumë

Mashkull është?

Dy policë që i kishte zënë vapa po rrinin nën hijen e një peme të madhe, kur njëri prej tyre ngre kokën dhe pyet tjetrin: – Si mendon ti, të…

Më Shumë

Polici ne qerdhe

Vjen polici te marre femine e vet ne qerdhe(KOPESHTE) dhe e pyet edukatoria: – Zotni cili femij eshte i juaji? – Ska lidhje, ma jep cilindo – i thote polici…

Më Shumë