Category

Pijanecët

Si dallohet një i dehur?

O babi, po si mund të dallohet, a kuptohet kur dikush është i dehur?” I ati: “Shiko, atje janë dy karrige. Nëse dikush është i dehur, sheh katër!”. Djali: “Çfarë…

Më Shumë

Babai dhe pijaneci

U ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time. Dhe ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec. Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?…

Më Shumë

Alkooli

– Njëqind herë të kam thënë se rakia është një helm që mbyt ngadalë! — i thotë doktori pacientit të tij. – Ska gjë dokor. Unë nuk jam fare me…

Më Shumë

I dehuri

E ndal polici një të dehur. – Dokumentet, ju lutem! – Nuk kam, as nuk e di se ku jam… – E, a e dini kush jam unë, me kë…

Më Shumë

Rakixhiu

Hyn Pashuku në kafene: – Pashuku: Kamerier 5 gota raki, dhe kamerieri ja sjell. Pasi i piu ato, vazhdon Pashuku: – “Kamerier 4 rakia”, kamerieri ia sjell dhe Pashuku prap…

Më Shumë

Babai

– Ç’është gjithë kjo zhurmë? — pyet nëna. – Janë dy burra që po këndojnë ashtu të dehur, – sqaroi i biri. – Jepu ndonjë lek se mbase ikin. –…

Më Shumë

Përsëri i dehur

– Tashmë nuk mban më kosi ujë. Edhe mbrëmë erdhe i dehur. – Kush ta tha ty këtë? Nuk është e vërtetë! – reagoi burri. – Si more kush ma…

Më Shumë

I dehur

Vjen burri i dehur në shtëpi. Gruaja fillon të bërtasë: – Prapë ke pirë? – Shuaj të lutem. Mjaft e kam dënimin që të shoh dyfish…

Më Shumë