Category

Pijanecët

Pse po gënjen?

Gruaja: “Pse po gënjen, ti ishe duke shkuar 70 km/h”. Burri: “Moj ti, mos fol”. Polici: “Po ju s’keni vënë as rripin e sigurisë”. Burri: “Por unë e hoqa tani,…

Më Shumë

Ej po flas une…

– Kujtimo, asnjehere nuk me kushton vemendje kur flas, degjon vetem ato gjera qe te interesojne.. – Ke shume te drejte, po marr nje birre meqe ra fjala..

Më Shumë

Shishja e rakise

– Kur e ndjej qe po me afron gripi vishem trashe rri ne shpi dhe marr prane vetes nje shishe raki.Pas nje ore gjithcka ka mbaruar. – Cili gripi? –…

Më Shumë