Category

Mësuesit dhe Nxënësit

c

Një nxënës i klasës së gjashtë i thotë Mesueses: – Mendoj se jam tepër i mençur për të qëndruar në këtë klasë. Do të kisha dashur të shkoj direkt në…

Më Shumë