Category

Mësuesit dhe Nxënësit

2+2 ?

Një Ditë Mësuesja duke i përfunduar Notat dhe i erdh reni Agimit,pe pyet sa bajnë 2+2 ? Agimi u përgjigjë, 4.bajnë, Mësuesja-ulu Agim 5-she. Agimi -e dita që bajnë 5-së…

Më Shumë