Category

Meshkujt

A jemi prap miq?

Dy shoke po benin muhabet e po pinin nga nje gote. Hidhet njeri dhe thote: – Ej, nese une shkoj me gruan tende, cfare lidhje do te kishim? Kuneter? Krushq?…

Më Shumë

Vetëgjygjësia

Në kabinën e një treni, një burrë e një grua që sapo njihen diskutojnë. – Ç’mendim keni për vetgjygjësinë? — i thotë burri. – Mendoj se duhet. Unë nuk mund…

Më Shumë

I dehuri

Babai i thotë të birit: – Rakia është një gjë shumë e keqe. Duhet të ruhesh që të mos jepesh kurrë pas saj. I shikon ato dy pemët atje? Një…

Më Shumë

Të dhënat e gazetave

– Po të nisemi nga të dhënat e disa gazetave partiake, numri i popullsisë shqiptare del pak më i lartë se ç’thonë regjistrat shtetërore. Apo ju keni mendim tjetër? –…

Më Shumë

Mish apo koca

Në një restorant në Tiranë, Tefa porositi jë gjellë me mish. Banakieri donta ta ngacmonte. Mbi supë hodhi vetëm disa kocka. Tefa e shikon dhe pasi  e nxjerr pasaportë, i…

Më Shumë

Pijaneci

Naimi pinte gjithmonë, por atë ditë ishte bërë fare xurxull. Tek po kthehej në shtëpi duke bërë zik-zake, i ra shtyllës me kokë sa i nxorrën sytë xixa. Më fal…

Më Shumë

Mezja

Në një lokal, gjatë një pasdite dimri, Tefa kërkoi konjak Idhe i thanë se nuk ka. Kërkoi fërnet, e njëjta gja. Pyeti për raki. – Kemi vetëm birrë Tirana, edhe…

Më Shumë

Punë e ngatërruar

Kështu pra: unë u martova me një grua të ve. Kjo vejushë kishte një vajzë. Babai im duke qënë i ve u martua me vajzën e saj apo me tonën.…

Më Shumë

Falja

Pas një zënke të gjatë gruaja ikën tek prindërit e saj. Kthehet në shtëpi pas tre muajsh. – A do të më falësh që të braktisa i dashur? – i…

Më Shumë