Category

Meshkujt

Pa gjume

Që kur jam divorcuar nuk po e bëj më gjumin rehat! – Pse, aq shumë të mungon? – Jo mor burrë, por më mori krevatin plehra……

Më Shumë

Pikniku përfekt

Disa shokë vendosën që të dielën të shkonin në piknik. Sejcili do të sillte diçka me vete, që të kalonin sa më mirë. – Unë po sjell rakinë, – thotë…

Më Shumë

Këshillat e shokut

Një burrë i sapo martuar nuk kishte bërë seks më parë, pra ishte i virgjër. Nuk dinte çfarë të bënte dhe i turpëruar merr një shokun e tij në telefon.…

Më Shumë

Biseda për fëmijët

Dy shoqe takohen me njëra-tjetrën dhe njëra, tepër entuziaste i thotë tjetrës: – Ua, më në fund, pas tre vitesh që jemi bashkë, Gimi më foli për fëmijë! – Me…

Më Shumë

Bisedë midis dy miqve

“Jam i shqetësuar, sepse ime shoqe kalon mbrëmjet nga një bar te tjetri…”, hidhet njëri. “Mos ka vesin e keq që pi shumë?”, e pyet tjetri. “Jo, jo…Ka vesin që…

Më Shumë

Tatuazhet

Një grua ka si tatuazh mbi gjinjtë fytyrat e dy dashnorëve të saj të parë. Natën e dasmës i shoqi e merr ketë fakt me filozofi: – Po mendoi, pas…

Më Shumë