Category

Kafshët

Majmunët

Hyp djali në dru dhe po hante babane. Vijnë shokët e i thonë: – Zbrit ore, majmunët kaherë kanë zbritur nga druri! – Po e shoh!

Më Shumë

Krokodil i vogël

Një krokodil i vogël i thotë të atit: – Babi, po unë do kem ndonjë ditë shumë para? – Po bir! – Po kur babi? – Kur të bëhesh portofol…

Më Shumë

Gjeli i vjeter

Nje fshatar bleu nje gjel te ri per kotecin e e tij,, Gjeli ii vjeter e paralajmeroi: – Mund te zgjedhesh cilen pule te duash pervec Kuqalashes,ajo eshte imja.. Me…

Më Shumë

Lopa apo derri

Një herë Tafa po kontrollonte nëpër revista për një kokë lope për model. Një shokë i tij për të bërë humor i jep portretin e njërit prej anëtarëve të zyrës.…

Më Shumë

Mizat e mbytura

– Mami, mami, sot i kam mbytur pesë miza femra dhe katër meshkuj – thotë djali. – E si e di cilat janë femra, cilat meshkuj? – pyet nëna kurioze.…

Më Shumë

Nuk u lodhe duke…

Nuk u lodhe duke e mbajtur gjithë jetën atë zhguall, zonja breshkë? Ti paske nevojë për një pasqyre të shohësh veten tënde, kërmill efendi.

Më Shumë

Luani dhe vlonjati

Dalja e tij nga kafazi i hekurt i kopshtit zoologjik shkakton një alarm te vërtetë ne mjediset përreth, pasi ne atë kohe ishte edhe orari i vizitave te qytetareve. Punonjësit…

Më Shumë