Category

Kafshët

Kafshet e pyllit

Duke luajtur kafshet e pyllit futboll. Elefanti e le lojen. Shkon ariu e pyet pse e le lojen? Elefanti -po ku luhet me miun ai te shtyn me trup…

Më Shumë

Banjo me muzike

Ishin kafshet e pyllit dhe kishin ndertuar nje banjo me muzike nga brenda. U fut luani brenda dhe mbasi maroi pune doli dhe i tha te tjereve: – Ah sa…

Më Shumë

Kesulkuqja dhe ujku

Kesulkuqja po ecte neper pyll qe te shkonte te shtepia e gjyshes qe ishte e semure. Duke ecur kur shf ujkun te fshehur pas nje shkurre.- O ujk te shof,…

Më Shumë

Ariu Polar

Ni ari polar e vet nanen e vet: “Mami, a jom une ari polar?” “Po mamit, ti je ari polar..” “E babi a esht’ ari polar?” “Edhe babi esht’ ari…

Më Shumë

Ariu dhe gjahtari

Shkon nje gjatar per te vrar ariun. Ariu i del pa pritur i rremben pushken dhe perdhunon gjatarin. Nga inati gjatari te nesermen merr kallashin dhe shkon ne pyll per…

Më Shumë

Te veterinari

Po i thotë veterinari zonjës, e cila kishte ardhur tek ai dhe e kishte lutur për kontroll. – Zonjë, keni gabuar, unë i shëroj shtazët e ju duhet të shkoni…

Më Shumë

Luani e demi tu pi

Rrinin luani e demi pranë banakut dhe po pinin. I bjen luanit telefoni mobil. Paraqitet ai, ishte gruaja e tij: – Eja në shtëpi, mjaft ndejte në kafene, po të…

Më Shumë

Luani e demi

Rrinin luani e demi pranë banakut dhe po pinin. I bjen luanit telefoni mobil. Paraqitet ai, ishte gruaja e tij: – Eja në shtëpi, mjaft ndejte në kafene, po të…

Më Shumë