Category

Doktorët

STOP 18

Ish kon njoni edhe sja dojke me qi hiq ish shku te mjekja e kish vet i kish thon mjeke spo muj me qi bre spo ma don hiq i…

Më Shumë

Asistentja e trembur

Asistentja futet shumë e trembur tek dhoma e doktorit dhe i thotë: – Doktor, pacienti që sapo doli nga vizita juaj vdiq para godinës… – Çfarë thuaaaaa, çfarë pozicioni ka,…

Më Shumë

Hebreu

Nje Hebre qe u semur, thirri nje doctor. Pasi e vizitoi, nxjerr nje shishe te vogel nga xhepi i tij, e vendos poshte hundes se Hebreut dhe i thote: –…

Më Shumë

Mos ma merrni për ters…

– Doktor, kam gjithë jetën që dëshiroj të kem një fëmijë…. – Shumë mirë zonjë, zhvishuni! – Shiko doktor….nuk dua të ma merrni për ters….po do desha që fëmijën e…

Më Shumë

Zonja tek doktori…

Një grua shkon tek doktori: Gruaja: Doktor, djali im ka disa probleme: këmbët i ka te shtrembura, krahët të pafuqishëm, nga syt nuk shef mirë dhe gjithashtu nuk dëgjon mirë.…

Më Shumë