Category

Doktorët

Dhëmbi i prishur

Ne autobus ishin dy veta ngjitur. Njerit i vinte goja ere te keqe. Tjetri per mos ta ofenduar i thote: -Me falni, keni ndonje dhemb te prishur? -Jo, ju kam…

Më Shumë

Dashuria

– Petrit, jam cmendur pas teje. – Mire, mire, por rri larg babait tim. – Pse, eshte i ashper me vajzat qe te vijne rrotull? – Jo, por eshte drejtor…

Më Shumë

Doktori dhe nje inxhinieri

codemoreclose tags Nje doktor dhe nje inxhinier kishin rene ne dashuri me te njejten vajze. Doktori i dergonte vajzes cdo dite nga nje trendafil, ndersa inxhinieri i dergonte nga nje…

Më Shumë

Shpatullat!

-Doktor,doktor,me dhembin shume shpatullat! Doktori thote: -Ju keni nevoje per me shume diell… Pacienti hapi syte i cuditur: -Doktor,jeni i sigurte per kete po thua? -Po ti mua do me…

Më Shumë

Mjeku edhe mekaniku

Hasan mekaniku e bente service nje veture, kur pak me larte e pa specialist Doktor Ruzhden duke priture menagjerin e servicit. Ky me zerin e lart oh zotri Ruzhdo eja…

Më Shumë

Madhesia

Nje sipermarres varrimi punoi deri vone naten. Ai e pergaditi trupin e zoteri Schwartz per djegje por gjate punes u habit kur ia pa “senin” e madh. “Me vjen keq…

Më Shumë

Funerali

Nje mjek kardiolog kishte vdekur dhe shoket e ti shkojn per vorrim. Sapo mbrrijn te vorri njani prej kolegeve ja fillon me qa ne te madhe dhe shoket e tij…

Më Shumë