Category

Politikanet

Dhuratat e Hashimit

S’ka UNESCO, S’ka Liberalizim, S’ka Punsim, S’ka Investim, S’ka Ushtri, S’ka lirm te Ures se Ibrit, S’ka Bashkim te Mitrovices. etj.etj.etj. Ç’far Ka….. Fusnota, Zajednica, Shitjen e tokeës Malit të…

Më Shumë

Me gaz a pa gaz

Po dalin deputetët e PDK-LDK-së prej seancës e drejt në bufe. Po ju afrohet kamarieri: Çka po doni? Ata: Ujë bina, ujë se maruem. Kamarieri: A me gaz a pa…

Më Shumë

LSI

U zura me gruan me pretekstin se jam i fiksuar mbas LSI , aty sdurova me , mora kalamajt Moniken dhe Ilirin dhe ika .

Më Shumë