Category

Politikanet

Deputetet parlamentar

Një gazetar shumë deputetëve parlamentar u dërgoi ftesë luksoze, në të cilën shkruante: -Kemi nderin t’ju ftojmë që me praninë tuaj ta ndritni rastin solemnë të zbulimit të bustit të…

Më Shumë

Koha e Zogut

Njehere ne Shqiperine komuniste zbret nje grup malesoresh per te vizituar Durresin. Disa te derguar nga Partia shoqeronin malesoret dhe u tregonin se cfare kishte ndertuar Partia. Partia kishte bere…

Më Shumë

Puna e politikës

Nje djalosh shkon ne shtepi dhe i thote te atit: Baba ne shkolle na kerkojne nje pergjigje neser dhe ka mundesi qe te na bejne hartim me kete temë. Po ku…

Më Shumë

Bajroni

Gjate nje dreke te shtruar per nder te tij, Bajroni tha: – Cfare ndryshimi! Ketu ne tavoline hapet goja plot, ndersa ne parlament….bosh.

Më Shumë

Vampiret dhe Politika

Dy vampirë, babai dhe biri, bisedojnë me njëri-tjetrin. Babai: Bir, sonte do të hymë në një shtëpi dhe do të pimë pakëz gjak, nesër do të hymë në një tjetër,…

Më Shumë

Politikani shqiptar

Një politikan shqiptar po bisedonte me një mikun e tij: – E keqja ime është që kur të vdes, do shkoj fishek e në ferr… – Ndërsa e mira është,…

Më Shumë

Perrallat e Enverit

Thonë se Enver Hoxha pati thërritur njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Kështu ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat…

Më Shumë