Category

Anketa

DARDHAT E KALBËTA

Një ditë shkova në bibliotekën e gjimnazit në Therandë, aty takova profesorin e gjeografisë me përvojë të madhe shkencore e pedagogjike dhe atdhetarin, Bajram Kurti, ndaj bibliotekari, Hysni Kabashi, na…

Më Shumë

Anketa për mungesën e ushqimit

Në mbarë botën u zhvillua një anketë me të njëjtën pyetje: “Cili është mendimi juaj për mungesën e ushqimit në pjesët tjera të botës?” Anketa përfundoi me rezultate katastrofë: Në…

Më Shumë